Zonnepanelen

Met een extra ‘groene investeringsaftrek’ wil de overheid het Nederlandse bedrijfsleven stimuleren tot energiebesparing en toepassing van duurzame energie. Door de energie investeringsaftrek leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Uw voordelen op een rij

  • lagere energiekosten
  • onafhankelijk van prijsstijgingen elektriciteit
  • hoger rendement dan sparen
  • u draagt bij aan het milieu
  • u verhoogt de waarde van uw huis
  • hoger energielabel van uw woning of bedrijfspand
  • rente eventuele lening zonnepanelen is fiscaal aftrekbaar

Besparen zonder investeringen op Energie

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw zonnepanelen te leasen. Deze financiële lease constructie is altijd voor 60 maanden en het lease bedrag is lager dan wat u per maand bespaart op uw stroomkosten. Hierdoor bespaart u al vanaf de 1e maand. De lease kosten zijn ook nog eens aftrekbaar en daarnaast behoudt u de investering aftrek (EIA).

Wij zijn specialist in Zonne energie

Ons doel is het u makkelijker te maken om over te gaan op zonne energie. Dat kan belangrijke voordelen hebben voor u. Met zonne-energie bewijst u niet alleen uw aandacht voor een gezond milieu, maar u profiteert ook van het aantrekkelijke rendement op uw milieuvriendelijke investering. De totaalleverancier die u wegwijs maakt in het woud van regels en mogelijkheden van groene energie. Hierbij nemen wij u alle zorg uit handen, inclusief financiering en subsidieaanvraag.

Zelf energie maken levert geld op

Uw energierekening daalt of u gaat zelfs geld verdienen. De vergoeding die u van uw energiemaatschappij ontvangt is vastgelegd in de energie wet. Zeker als het zonlicht zich van haar beste zijde laat zien, stijgt de energieopbrengst boven het eigen gebruik. Dit surplus aan energie vloeit automatisch terug naar het energienet. Op uw jaarnota wordt dit zogenaamde salderen met u verrekend. Wij werken samen met energieleveranciers die hier voor honderd procent achter staan.

Eigen montage door Energiebemiddeling.nl

Een team van gemotiveerde en opgeleiden monteurs van Energiebemiddeling.nl komt graag bij u op bezoek.

 

Nieuwste ontwikkeling: zonnepannen voor een duurzaam aanzicht van uw woning!

 

 

“Wilt u besparen op uw energiekosten? Wij zoeken de meest voordelige aanbieding voor u uit!”