Zonneboilers

Zon op het dak, warmte op voorraad

Het compacte kunststof buffervat bevat 100 liter water dat door de collector opgewarmd wordt tot maximaal 90°. Via een inwendige warmtewisselaar wordt uw tapwater verwarmd. In tegenstelling tot de meeste andere zonneboilers is er geen antivriesmiddel nodig om gegarandeerd vorstveilig te zijn! Daardoor is het systeem milieuvriendelijk en onderhoudsvrij.

Een zonneboiler op uw dak gebruikt de warmte van de zon, via de vacuümbuizen op uw dak, om het tapwater te verwarmen. Het opgewarmde water draagt zijn warmte, via een warmtewisselaar, over aan het leidingwater. Het leidingwater zal warmer de CV installatie instromen waardoor deze minder energie zal verbruiken om het op de gewenste temperatuur te krijgen.

De zonneboiler werkt als voorverwarming voor uw bestaande CV installatie. U bespaart dus energie, maar heeft wel altijd het comfort dat u gewend bent. Bovendien is het systeem betrouwbaar. Daarom krijgt u standaard 10 jaar garantie op de volledige installatie (collector, sturing & pomp en buffervat).

Ook pakket aanbiedingen waaronder zonneboiler & zonnepanelen.

Op onze zonneboiler systemen is ISDE subsidie van toepassing.

  • Silverline Heat 20V gaat van € 533 naar € 800
  • Subsidine Silverline Heat 25V gaat van € 628 naar € 942 subsidie
  • Silverline Heat 30V gaat van € 708 naar € 1.062 subsidie​

Dat is dus 50% meer subsidie per systeem!

Eigen montage door Energiebemiddeling.nl
Een team van gemotiveerde en opgeleide monteurs van Energiebemiddeling.nl komt graag bij u op bezoek.

 

 

“Wilt u besparen op uw energiekosten? Wij zoeken de meest voordelige aanbieding voor u uit!”