Over ons

Als onafhankelijke organisatie zijn wij in staat u te ontzorgen op het gebied van energiebesparing. Dit doen wij door middel van persoonlijk advies en samenwerkingen met gerenommeerde bedrijven. Onze werkwijze is zeer transparant en wij vertellen u alles over de herkomst van onze groene energie. Energiebemiddeling.nl richt zich vooral op het MKB, grootverbruikers en de vastgoedsector.

Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Tijdens dit gesprek zal blijken of er bespaard kan worden op uw energienota. Hiervoor nemen wij samen de jaarrekening door. Blijkt dat de energiekosten goedkoper kunnen? Dan gaan wij direct aan de slag met het samenstellen van een passend energiecontract.

Naast energiecontracten biedt Energiebemiddeling.nl energiebesparende producten aan zoals HR++ glasZonnepanelenZonneboilers,  WarmtepompenLED-verlichting en Laadpalen. Ook adviseren wij u op het gebied van Isolatie om nog meer kosten te besparen. Onze groene energie en energiebesparende producten worden aangeboden tegen vaste lage prijzen en zorgen hiermee voor lagere energiekosten.

 

 

“Wilt u besparen op uw energiekosten? Wij zoeken de meest voordelige aanbieding voor u uit!”