– Isolatie

Energiebemiddeling.nl werkt samen met De Isolateur, specialist in HR isolatie en vloerisolatie. Hierdoor kunnen wij u adviseren over alle facetten van het (na) isoleren van uw woning. Van vloer- en dakisolatie tot spouwmuur- en bodemisolatie.

Vloerisolatie

Door vloerisolatie voelt uw vloer prettiger en warmer aan en hoeft u minder hard te stoken. Wij bieden diverse soorten vloerisolatie aan waaronder Tonzon, Trifoil en Isofolie.

Bodemisolatie

Een vochtige kruipruimte is ongezond en geeft veel overlast. Bodemisolatie is een betaalbare oplossing voor vochtige kruipruimtes.
Bij bodemisolatie wordt er een isolatiemateriaal op de bodem gelegd. Hierdoor is er minder warmteverlies en wordt uw kruipruimte droger.

Dakisolatie

U kunt met dakisolatie zorgen voor een aanzienlijke energiebesparing, via het dak gaat er in een gemiddelde woning veel warmte verloren.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuur isoleren? Spouwmuurisolatie helpt de koude in de winter buiten de houden en biedt bovendien bescherming tegen weer en wind. Wist u dat door het (na) isoleren van uw woning u gemiddeld tussen de 30 en 50% op uw energie kosten kunt besparen? Het goed en gedegen aanbrengen hiervan is erg belangrijk. Met weinig overlast verzorgen de vakmensen van De Isolateur dit tot in de puntjes. En…. wij ruimen onze eigen rommel op! Wilt u weten wat uw voordelen zijn, vraag dan vandaag nog uw gratis vrijblijvend adviesgesprek aan.

Wat levert isoleren op?

De Isolateur kan u direct vertellen en voorrekenen welke besparingen en comfort verbeteringen het isoleren van uw woning oplevert. Ook zijn wij op de hoogte van de diverse subsidieregelingen voor het na-isoleren van uw woning. Hierbij kunnen wij u van begin tot eind ondersteunen.