Groene Energie

Steeds meer mensen worden milieubewuster en kiezen voor groene energie, ook wel duurzame energie genoemd. Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen zoals zon, wind, water en biomassa en is beter voor het milieu dan energie dat wordt opgewekt uit fossiele brandstoffen.

Groen, groener, groenst 

Aan de energie die u als consument van energieleveranciers ontvangt merkt u geen verschil tussen groene en grijze energie, maar tussen de verschillende groene energieleveranciers zit wel degelijk verschil. Niet alle groene energie is zo groen als men denkt. Wij kunnen u garanderen dat Energiebemiddeling.nl 100 procent groene energie levert.

Wij zijn zeer transparant over de wijze hoe onze energie wordt opgewekt. Minimaal 20 procent van de energie die wij leveren wordt op duurzame wijze in Nederland opgewekt. Het overige gedeelte betreft Europese groene energie, opgewekt in bijvoorbeeld een waterkrachtcentrale in Scandinavië. Groen is bij ons dus ook echt groen!

Garantiecertificaat groene stroom

Als groene energieleverancier kunnen wij u door middel van een garantiecertificaat aantonen dat onze groene energie ook echt groen is. Dit certificaat geeft aan dat de groene energie voldoet aan de regels voor duurzame energie en dat het geld dat hiervoor wordt betaald ook daadwerkelijk wordt gebruikt om extra duurzame energiebronnen in te zetten.

Voordelen groene energie van Energiebemiddeling.nl

  • Groene energie is goed voor het milieu
  • Onze groene energie is 100% groen
  • Energiebemiddeling.nl beschikt over een garantiecertificaat
  • Dankzij groene energie profiteert u van lagere energiekosten

Meer informatie over groene energie?

Wilt u meer weten over de groene energie van Energiebemiddeling.nl? Hans de Silva staat 24/7  voor u klaar! Hij is bereikbaar via info@energiebemiddeling.nl of + 31 6 20 15 04 11.

 

 

“Wilt u besparen op uw energiekosten? Wij zoeken de meest voordelige aanbieding voor u uit!”