Financieel

Energiebemiddeling.nl werkt samen met Toplossingen. Samen met Toplossingen werken wij op het gebied van subsidieaanvragen voor investeringen in energiebesparende maatregelen voor bedrijven en particulieren.

Voor particulieren kan Toplossingen het gehele traject regelen betreffende het aanmelden en indienen van aangiften voor BTW teruggaven, vrijstelling aanvragen e.d. bij de aanschaf van zonnepanelen. Dit alles tegen een vast tarief van € 100,00 exclusief BTW zonder bijkomende kosten. De kosten voor deze dienst worden ook meegenomen bij de aangifte van de teruggave BTW.

Energie Investeringsaftrek (EIA)Regeling

Voor bedrijven kunnen we aanvragen indienen voor de Energie Investeringsaftrek (EIA)Regeling. In het kader van de Energie Investeringsaftrek kunnen ondernemers in aanmerking komen voor een extra investeringsaftrek. U kunt 55,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, boven op uw gebruikelijke afschrijving.

Bij het huidige maximale vennootschapsbelasting tarief van 25% betekent dit een netto voordeel van 13,87% van het investeringsbedrag. Dit gaat op basis van No Cure No Pay. Het tarief is 15% van het geïnvesteerde bedrag exclusief BTW., waarbij het tarief aan het geïnvesteerde bedrag wordt toegevoegd voor de aanvraag E.I.A. Het tarief is dus feitelijk 13,87% lager.

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek 2016 (KIA)

Om in 2017 in aanmerking te komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek moet u minimaal € 2.301,- investeren in bedrijfsmiddelen voor uw onderneming.
Bij investeringen van € 2.301 tot en met € 56.024 is 28% van het investeringsbedrag aftrekbaar.
Wilt u gebruik maken van deze service dan kunt u zich aanmelden via Energiebemiddeling.nl. Ook via de website van Toplossingen kunt u zich aanmelden voor meer informatie.

 

 

“Wilt u besparen op uw energiekosten? Wij zoeken de meest voordelige aanbieding voor u uit!”