– Besparen met HR++ glas

Een hele effectieve manier om energie te besparen is het laten plaatsen van energiezuinig dubbel glas. Zit er nog enkelglas in uw woning of pand, dan heeft u na het aanbrengen van Hoog Rendement glas een veel comfortabeler huis. Ook als u nu al standaard dubbelglas heeft, is het aan te raden dit te laten vervangen door het 2,5 keer zuiniger Hoog Rendement HR++ glas. Met HR++ dubbel glas profiteert u van de volgende voordelen:

Besparing op stookkosten

Per m2 HR++ dubbelglas bespaart u gemiddeld 20 – 25 m3 gas. Afhankelijk van het vertrek levert dit op dit moment circa 23 euro besparing per m2 per jaar op.

Comfortabel

Geen koude lucht stromen als u dicht bij het raam zit.

Waardevermeerdering

De verkoopwaarde van uw woning is hoger en de verkoper verkoopt sneller uw huis.

Heeft u last van wegverkeer, treinverkeer, industrie, blaffende honden of spelende kinderen? Dubbelglas isoleert dit soort geluiden een stuk beter dan enkel glas.

<h3geluidswering< h3=””>

Veiligheid

Veiligheid is een breed begrip. Van het voorkomen van verwondingen tot het belemmeren van doorvallen, kogelwering, brandwering en inbraakbeveiliging. Dubbel (HR++) glas biedt een hogere weerstand aangezien het sterker is dan enkel glas en het uit minimaal twee glasbladen bestaat.

Duurzaam

Voor het klimaat is het goed om minder te stoken.

Profiteer van het gunstige BTW-tarief van 6% op de arbeidskosten bij onze partner Glaspunt en bereken snel en gemakkelijk uw energiebesparing en de kosten van HR++ dubbel glas:

</h3geluidswering<>